Kynsipaja

Click here to edit title

Subtitle

Ota yhteyttä

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT


040 7232344

Koulutus- ja tuotekyselyt toivomme vain sähköpostilla koska emme vältämättä ehdi vastamaan puhelimeen asiakastyön oheella, kiitos. 


Teitä palvelee: 

Kouluttaja Aet Kase, koulutuskyselyt aetznailzz(@)gmail.com

Kynsimuotoilija ja kouluttaja Kirsi Karvinen, koulutuskyselyt cherrytreekk(@)gmail.com

Kynsimuotoilija ja kouluttaja Kady Ehavald, koulutuskyselyt kady.ehavald(@)gmail.com


Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin puheluihin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista asiakaspalvelutilanteessa. Jos emme pysty vastamaan juuri sinun puheluun ja haluat että otamme sinuun yhteyttä, ole hyvä ja lähetä tekstiviestinä soittopyyntö. Muissa tapauksissa emme palaa asiaan.   


KÄYNTIOSOITE
Valtakatu 3, 11130 Riihimäki. Sisäänkäynti Kauppakadun puolelta. Autoparkki on Valtakadulla Musiikkiopiston vieressä tai Valtakadun ja Heikkilänkujan kulmassa oleva hiekkaparkki. Graniittiaukiolla 2h paikka, HUOM! parkkikiekko! 

Varaathan ystävällisesti ajan käynnillesi etukäteen.


VARAUSEHDOT
Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista ajoista peritään 50% ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista 75% norm.hinnoista. Sähköpostilla ei voi perua tai muuttaa aikoja. 

Ottakaa ystävällisesti huomioon että mikäli myöhästytte enemmän kuin 20 minuuttia, saatamme joutua perumaan tai siirtämään aikaanne. 

Laadukkaan työn takaamiseksi suosittelemme jättämään pois salonkityötä hankaloittavat tekijät esim. pienet lapset ja lemmikit. -Luonnollisesti erikoistapauksissa erikseen etukäteen sovittavissa. 

Nämä yhteiset pelisäännöt takaavat sinulle ja muille asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.


MAKSUVÄLINEET
Maksuvälineenä  käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro kortit.