Kynsipaja

Click here to edit title

Subtitle

Ota yhteyttä


VARAUKSET JA TIEDUSTELUT


040 7232344


Koulutus- ja tuotekyselyt toivomme vain sähköpostilla koska emme välttämättä ehdi vastamaan puhelimeen asiakastyön ohella, kiitos. 


Teitä palvelee: 

Kouluttaja Aet Kase-Ahtiainen, koulutuskyselyt aet(@)mosaic-ns.fi

Kynsimuotoilija ja kouluttaja Kirsi Karvinen, koulutuskyselyt cherrytreekk(@)gmail.com

Kynsimuotoilija ja kouluttaja Kady Ehavald, koulutuskyselyt kady.ehavald(@)gmail.com


Pyrimme aina vastaamaan kaikkiin puheluihin. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista asiakaspalvelutilanteessa. Jos emme pysty vastamaan juuri sinun puheluun ja haluat että otamme sinuun yhteyttä, ole hyvä ja lähetä tekstiviestinä soittopyyntö. Muissa tapauksissa emme palaa asiaan.   


KÄYNTIOSOITE


Valtakatu 3 Lh8-9, 11130 Riihimäki. 

Sisäänkäynti Kauppakadun puolelta. Autoparkki on Valtakadulla Musiikkiopiston vieressä tai Valtakadun ja Heikkilänkujan kulmassa oleva hiekkaparkki. Graniittiaukiolla 2h paikka, HUOM! parkkikiekko!VARAUSEHDOT


Tehdessään varauksen asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja. Peruutukset ja palvelun vaihdot tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestitse viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen perutuista sekä vaihdetuista ajoista peritään 50% ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista 75% varatun palvelun hinnan mukaisesti. Sähköpostilla ei voi perua, vaihtaa palvelua tai muuttaa aikoja. 

Ottakaa ystävällisesti huomioon että mikäli myöhästytte enemmän kuin 20 minuuttia, saatamme joutua perumaan tai siirtämään aikaanne. 

Laadukkaan työn takaamiseksi suosittelemme jättämään pois salonkityötä hankaloittavat tekijät esim. pienet lapset ja lemmikit. Luonnollisesti erikoistapauksissa erikseen etukäteen sovittavissa. 

Nämä yhteiset pelisäännöt takaavat sinulle ja muille asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.


MAKSUVÄLINEET
Maksuvälineenä  käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro kortit.