Kynsipaja

Click here to edit title

Subtitle

Kotihuoltoneuvoja


 

-Käytä kynsinauhaöljyä* päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta*.

-Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

-Älä nypi, älä pure kynsiä ja ihoa.  

-Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa.

-Rakennekynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

-Voit lakata kynsiä normaalin tavoin mutta lakat poista vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella*. Asetooni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa.

-Voit lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla* niin tarvittaessa. Kuitenkin on suotavaa että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä. 

-Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

-Vältä rajuja lämpötilan muutoksia ensimmäisen 24h sisällä (esim. sauna). Esim. akryylikynsimassan kovettuminen jatkuu vielä siinä ajassa ja lämpötilan muutos voi aiheuttaa ei -toivottuja tuloksia.

-Muista aina että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoaika vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnenkasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. (Kynsienpureskelijoille ensimmäinen huolto tapahtuu aina 1-2 viikon kuluessa ensimmäisestä käyntikerrasta.)

-Ottakaa ystävällisesti myös huomioon että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy "ylemmäs".

* Saatavissa AetzNailzz studiosta.