Kynsipaja

Click here to edit title

Subtitle

Tuotteet


Mosaic Nail Systems Finland


"Mosaic" on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on  juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

"Mosaic" tuotesarjan ainutlaatuisuus on palapelimainen harmonia hyvää laatua, edullista hintaa, helppoa työstettävyyttä, ergonomisia pakkauksia ja kaikkien tuotteiden mahtavaa yhteensopivuutta. Mosaic-sarjan avulla pääset hyödyntämään oma luovuuttasi, luot upeita rakennekynsiä ja koristeluja vähemmällä ajalla sekä pienemmillä kustannuksilla. 


 Mosaic-geelit toimii palapelimaisesti, harmoniassa keskenään. Geelit ovat kaikki yksivaihegeelejä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sarjan kaikkia kirkkaita geelejä pohjageelinä, rakennegeelinä ja kiiltogeelinä. Valikoimassa on kuitenkin vielä erikseen kiiltogeelit antamaan lisäkiiltoa sekä nopeuttamaan työtahtia. Sarjasta löytyy myös erilaisia sävyttäviä camoflagegeelejä, sävytettyjä rakennegeelejä, pehmeitä ja joustavia geelejä, sekä kovempia rakennegeelejä.

Pohjageelin sekä rakennegeelin käyttö valitaan asiakkaan luonnonkynnen mukaan. Kaikki geelit ovat siis yhteensopivat ja käytettävissä tarpeen mukaan yksin tai yhdisteltynä.

Mosaic-sarjan käytössä luonnonkynsien esivalmistelu on hellävarainen, useimmiten kynnen esivalmisteluksi riittää kuolleen solukon poisto kynnen pinnalta ja kiillon poistaminen bufferin avulla.

Sarjasta jokainen tekijä löytää jokaiselle asiakkaalle sopivan geeliyhdistelmän. Juuri se tekee Mosaicista erittäin monikäyttöisen tuotesarjan ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisen.


Meiltä saat lisää tietoa koko sarjasta ja tarjoamme myös koulutusta alalle. 


Osoitteessa Valtakatu 3, Riihimäki on Mosaic kivijalkaliike ja maahantuonti. Olemme avoinna joustavasti, kuitenkin aina 

Ma & Ke-Pe 10-16, Ti 12-18. 

Verkkokauppa palvelee teitä koko ajan osoitteessa www.mosaic-ns.fi

Tuoteinfon löydät täältä-> Mosaic tuoteopas.

Koulutustarjonnan löydät täältä -> Koulutukset.

Ole rohkeasti yhteydessä!